Μέλη

Η nrg είναι ένας ολοκληρωμένος πάροχος που προσφέρει ενεργειακές λύσεις στον οικιακό, τον εμπορικό αλλά και το βιομηχανικό πελάτη. Η εταιρεία, που από το 2018 είναι μέλος του ομίλου Motor Oil, αποτελεί μια από τις κορυφαίες εταιρείες στην ταχύτατα αναπτυσσόμενη αγορά της ενέργειας. Το μακροπρόθεσμο πλάνο μας προβλέπει τη διεύρυνση των δραστηριοτήτων της εταιρείας, με στόχο την ενεργή συμμετοχή της στο διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον της ενέργειας. Στο πλαίσιο αυτό, ως μέλος της οικογένειας του Ομίλου Motor Oil, η nrg διαμορφώνει ένα νέο τοπίο στην αγορά της Ενέργειας στην Ελλάδα και δημιουργεί νέα δεδομένα.

Η nrg δραστηριοποιείται δυναμικά στον τομέα Προμήθειας Ενέργειας, που αφορά την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου στον τελικό καταναλωτή, είτε πρόκειται για οικιακή είτε για επαγγελματική παροχή.

Σε μια εξαιρετικά ανταγωνιστική αγορά , η nrg βρίσκεται ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρείες  και παρουσιάζει ραγδαία ανάπτυξη διεκδικώντας ηγετική θέση.


Η ELPEDISON αποτελεί τον 1ο ιστορικά ανεξάρτητο παραγωγό ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα και ηγετική δύναμη στην προμήθεια ηλεκτρικού ρεύματος, με δυναμική παρουσία και στην αγορά φυσικού αέριου, καλύπτοντας τις ενεργειακές ανάγκες δεκάδων χιλιάδων οικιακών πελατών και επιχειρήσεων, από όλους τους κλάδους της αγοράς. Η Εταιρεία είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας των Ομίλων ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ και EDISON. Χάρη στην τεχνογνωσία και την εμπειρία που έχει κληρονομήσει από τις μητρικές της εταιρείες αλλά και την πολυετή εμπειρία του εξειδικευμένου της προσωπικού, η ELPEDISON διαδραματίζει ηγετικό ρόλο στην εγχώρια αγορά παραγωγής & προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας στην αγορά φυσικού αερίου, καθώς και στις διασυνοριακές συναλλαγές ενέργειας.

Η Εταιρεία συμβάλλει στην παραγωγική δύναμη της χώρας και στην ασφάλεια εφοδιασμού της, με τις 2 ιδιόκτητες μονάδες ηλεκτροπαραγωγής στη Θίσβη Bοιωτίας και στη Θεσσαλονίκη, συνολικής εγκατεστημένης ισχύος 820 MW. Χρησιμοποιώντας ως καύσιμο αποκλειστικά φυσικό αέριο, διασφαλίζει τη συνεχή ροή καθαρής ενέργειας, βάσει μιας παραγωγικής διαδικασίας φιλικής προς το περιβάλλον.


Ο ΗΡΩΝ αποτελεί τον 1ο ιδιώτη που δραστηριοποιήθηκε στην Ελλάδα το 2004, στην παραγωγή και προμήθεια ενέργειας. Λειτουργεί δύο (2) μονάδες παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από φυσικό αέριο στην Βοιωτία συνολικής ισχύος 582 MW. Περισσότεροι από 225.000 πελάτες σε όλη την Ελλάδα εμπιστεύονται τον ΗΡΩΝΑ για την προμήθειά τους σε ηλεκτρικό ρεύμα και φυσικό αέριο.

Η μετοχική σύνθεση του ΗΡΩΝΑ είναι εγγύηση εμπιστοσύνης και αποτελείται από:

- τον Όμιλο ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, τον μεγαλύτερο Έλληνα επενδυτή σε Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας παγκοσμίως

- την ENGIE, έναν από τους μεγαλύτερους ανεξάρτητους παραγωγούς και προμηθευτές ενέργειας παγκοσμίως με παρουσία σε περισσότερες από 70 χώρες στον κόσμο

- την QATAR PETROLEUM, την κρατική εταιρεία πετρελαίου και φυσικού αερίου του Κατάρ που πρωταγωνιστεί στην αγορά φυσικού αερίου διεθνώς


Το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας είναι ένας ολοκληρωμένος πάροχος ενέργειας, ο οποίος σε συνέχεια της πολύχρονης ιστορίας του ως παρόχου φυσικού αερίου, δραστηριοποιείται με απόλυτη επιτυχία και στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας. Με εφόδιο την ανεκτίμητη εμπειρία και τεχνογνωσία από τα 160 χρόνια λειτουργίας του, αναβαθμίζει συνεχώς την εξυπηρέτηση των πελατών του, επενδύοντας στις σύγχρονες τεχνολογίες.

Σταθερός του στόχος είναι να παρέχει εξατομικευμένες υπηρεσίες, αλλά και επιπρόσθετα προνόμια στους πελάτες του, υπερβαίνοντας με αυτόν τον τρόπο την καθημερινή σχέση με την ενέργεια, ενώ δραστηριοποιείται και σε νέους τομείς, όπως η ηλεκτροκίνηση και ο σχεδιασμός έξυπνων λύσεων για το σπίτι και την επιχείρηση.

Με περισσότερα από 500 σημεία εξυπηρέτησης σε όλη την Ελλάδα και πελατολόγιο με 420.000 οικιακούς πελάτες, 9.000 επαγγελματίες και 200 βιομηχανικούς πελάτες, η εταιρεία υλοποιεί σταθερά και το πλάνο γεωγραφικής της επέκτασης σε όλη την Ελλάδα, παραμένοντας βέβαια πάντα δίπλα στους καταναλωτές 24 ώρες το 24ωρο και μέσω της online εξυπηρέτησης.


Η WATT+VOLT δραστηριοποιείται στο χώρο της ενέργειας  από το 2011. Είναι αμιγώς ελληνική εταιρεία & είναι ένας από τους μεγαλύτερους ενεργειακούς παρόχους στη χώρα, μετρώντας πάνω από  200.000 πελάτες και 47 καταστήματα ανά την επικράτεια. Η ηλεκτρική ενέργεια, το φυσικό αέριο και η ευρεία γκάμα ολοκληρωμένων υπηρεσιών και λύσεων εξοικονόμησης ενέργειας που προσφέρει στον τελικό καταναλωτή είναι τα στοιχεία  που την έχουν εδραιώσει στην αγορά.   Επίκεντρο της στρατηγική της αποστολής είναι η καινοτομία προς όφελος του πελάτη.

Για αυτό το λόγο, επενδύει συστηματικά σε 2 άξονες:

  • έρευνα και ανάπτυξη νέων προϊόντων και υπηρεσιών που αξιοποιούν το Internet of Things (IoT) όπως η ηλεκτροκίνηση, το «έξυπνο» σπίτι και το net metering.
  • υψηλή ποιότητα εξυπηρέτησης με εσωτερικό τμήμα εξυπηρέτησης πελατών, πλήρη ανάπτυξη εναλλακτικών δικτύων εξυπηρέτησης (αυτοματοποιημένο IVR, chatbot, χρήση SoMe, βραβευμένη εφαρμογή εξυπηρέτησης πελατών MyWatt) και δυναμική επένδυση σε ένα εκτεταμένο δίκτυο καταστημάτων και σημείων εξυπηρέτησης.

Η ZeniΘ παρέχει στους καταναλωτές μια ευρεία γκάμα προϊόντων φυσικού αερίου και ρεύματος που ταιριάζουν στις ανάγκες τους και έχει ήδη κερδίσει την εμπιστοσύνη εκατοντάδων χιλιάδων πελατών. Διαθέτει 20 χρόνια εμπειρίας, διεθνή τεχνογνωσία χάρη στη συνεργασία της με την Eni S.p.A. και βαθιά κατανόηση των αναγκών των πελατών. Όλα αυτά τα αξιοποιεί συστηματικά ώστε να προσφέρει στους πελάτες νέες, τεχνολογικά προηγμένες υπηρεσίες και προϊόντα, καθώς και δελεαστικές υπηρεσίες σε ανταγωνιστικές τιμές, συμβάλλοντας ταυτόχρονα σε μια κουλτούρα εξοικονόμησης ενέργειας.

Το όραμα της ZeniΘ είναι να καθιερωθεί στην ελληνική αγορά ως ο πλέον αξιόπιστος προμηθευτής ενέργειας, παρέχοντας εξαιρετικά προϊόντα και υπηρεσίες και μια σταθερή πρόταση αξίας.