Η Volton Α.Ε. δραστηριοποιείται στην παραγωγή, προμήθεια και εμπορία Ηλεκτρικής Ενέργειας, καθώς και στην προμήθεια Φυσικού Αερίου. Είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρία η οποία ανήκει σε έναν από τους πιο δυναμικούς και δραστήριους επενδυτικά Επιχειρηματικούς Ομίλους της χώρας μας, που δραστηριοποιείται εντός και εκτός Ελλάδος, στους τομείς της ενέργειας, της ναυτιλίας, των τηλεπικοινωνιών, των κατασκευών, των μέσων μαζικής επικοινωνίας, του αθλητισμού και των τραπεζών.

Με κύρια στοιχεία την υψηλή τεχνογνωσία και τον επαγγελματισμό, η Volton φιλοδοξεί να γίνει μία από τις σημαντικότερες εταιρείες multiservice στην Ελλάδα. Η αποστολή της Volton είναι η προσφορά συνδυαστικών προϊόντων και υπηρεσιών, υψηλής ποιότητας και η εξατομικευμένη θετική εμπειρία των πελατών που την εμπιστεύονται καθημερινά: μεγάλοι επιχειρηματικοί όμιλοι, μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, αλυσίδες καταστημάτων, Δημόσιοι Φορείς αλλά και εκατοντάδες χιλιάδες νοικοκυριά.

Η Volton επιλέγει να λειτουργεί σήμερα με όρους του αύριο και να φέρνει το μέλλον πιο κοντά. Με πυξίδα της αυτή τη φιλοσοφία, η Volton έχει καταφέρει όχι μόνο να φέρει θετικό αναπτυξιακό πρόσημο, αλλά και να αφήνει πίσω της θετικό κοινωνικό και περιβαλλοντικό αποτύπωμα.